Twannie van Weerde​

Twannie

Hallo, ik ben Twannie van Weerde, (1968). Ik woon, samen met mijn partner Nienke Kanngiesser, in een boshuisje in het heerlijke Drentse land.

Rond mijn 40e kwam, na ruim 20 jaar bedrijfsleven, het besef dat dit niet langer mijn pad was. Mijn toenmalige werkgever bood mij de ruimte om een ander pad te kiezen. Een sociaal pedagogische opleiding was het begin om mijzelf weer te hervinden.

De eerste jaren heb ik alle facetten van de zorg mogen doorlopen. Van verstandelijk beperkten tot psychiatrie, van jeugddetentie/jeugdzorg tot ouderenzorg, alles heb ik gezien, gevoeld, beleefd en ervaren. Juist die jaren gaven mij inzichten om vanuit mijn gevoel te werken, te leven, te “ontwaken”.

Het startsein om uiteindelijk zelfstandig te zijn en vandaar uit te gaan werken. Dit door eerst stapje voor stapje naar en in mijzelf te durven kijken.

Meerdere trainingen en opleidingen gevolgd en processen met mijzelf aangegaan. Waaronder een Primal Child opleiding, adem en lichaamswerk, vuurman en zweethut opleidingen.

Met de opgedane ervaringen en opleidingen heb ik naast mijzelf ook anderen in hun processen mogen begeleiden.

In de zomer van 2019 vond ik de plek, waar de zweethut mocht komen. Nienke en ik hebben samen de plek gecreëerd en de zweethut gebouwd.

Recensies