“Afgelopen weekend heb ik 2 dagen de zweethut ceremonie geboekt bij Twannie en Nienke.
Ik ben bij hun terecht gekomen omdat hun open stonden voor al mijn vragen en ook de tijd namen om deze persoonlijk te beantwoorden. Dit gaf mij meteen een heel vertrouwd en fijn gevoel. Ik moet 3 uur rijden om daar te komen maar dit is het voor mij meer dan waard geweest!
De warmte en liefde die zij stoppen in de ceremonie is de hele dag voelbaar voor mij.
Maar ook de warmte en liefde die zij stoppen in ons, de deelnemers, is voelbaar. Ik was behoorlijk zenuwachtig en gespannen voor het zweethutritueel, maar door hun zachtheid en uitleg, was ik al vrij snel gerustgesteld en kon het genieten beginnen. Erg dankbaar dat ik op dag 1 de zweethut van Twannie heb mogen bijwonen en op de 2 de zweethut van Nienke. Magie van allebei!
Ook de lieve en humoristische vuurmannen en vrouw, maakte het voor mij speciaal.
Wat een leuk en fijn team. Ik kan iedereen aanraden om bij Twannie en Nienke aan te kloppen, dat zal je niet teleurstellen! Dit was niet mijn laatste zweethut hier”.